loader
MARKETING TOOLS

Websites - Εταιρικές Ιστοσελίδες

Δείτε μερικές από τις εταιρικές ιστοσελίδες που έχουμε αναπτύξει για πελάτες μας στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου πλάνου προβολής και προώθησης.

Websites

Ntakas Insurance Website

Ntakas Insurance

Ασφαλιστικό Πρακτορείο Χρήστος Ντάκας: Όραμα για το πρακτορείο είναι να μεταλαμπαδεύσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις, που έχουν συγκεντρωθεί από τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς και να προβληθεί το ασφαλιστικό έργο και η σπουδαιότητα του ασφαλιστή, μέσα από τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που παρέχετε στους πελάτες μας.

WEBSITE: www.insurance-ntakas.gr

Websites

droselia mockup

Droselia

Η Droselia προσφέρει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αγουρέλαιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την παράδοση και τις γνώσεις από τις παλαιότερες γενιές, προσφέρει πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον καταναλωτή.

WEBSITE: www.droselia.gr

smallomics.com

Smallomics

Σύγχρονο Μικροβιολογικό Εργαστήριο που επικεντρώνεται σε μελέτες μικροβιακής ποικιλότητας, στο σύνολο του μικροβιώματος,
χρησιμοποιώντας σύγχρονες μοριακές τεχνικές αλληλούχισης.

WEBSITE: www.smallomics.com

oncolife.gr

Oncolife

Σύγχρονο κέντρο παροχής ολοκληρωμένης ογκολογικής συμβουλευτικής και φροντίδας, που θέτει στο επίκεντρό του τον ασθενή με καρκίνο, βασισμένο σε διεθνή πρότυπα ολιστικής προσέγγισης του ογκολογικού ασθενή.

WEBSITE: www.oncolife.gr

ets co.gr

Ets-co

ETS is a young SME offering expertise and innovative solutions in the areas of industrial measurements/automation and Structural Health Monitoring (SHM).

WEBSITE: www.ets-co.gr

kardiologos anastasopoulos.gr

Καρδιολογικό Ιατρείο Θεόδωρος Αναστασόπουλος

Ο ειδικός καρδιολόγος Αναστασόπουλος Θεόδωρος ασχολείται ενεργά με όλο το φάσμα της κλινικής καρδιολογίας με επιστημονική αρτιότητα, με τρόπο ολιστικό και με εξαιρετική αφοσίωση στους ασθενείς του.

WEBSITE: www.kardiologos-anastasopoulos.gr

sirbarber.gr

Sir Barber

Παραδοσιακό κουρείο που προσφέρει υπηρεσίες με γνώμονα το παραδοσιακό στυλ, χρησιμοποιώντας στο κούρεμα μόνο ψαλίδι – χτένα και στο ξύρισμα φαλτσέτα, ακριβώς όπως παλιά, σε ένα ξεχωριστό, μοντέρνο χώρο, με πινελιές από παραδοσιακά μπαρμπέρικα της παλιάς Αθήνας.

WEBSITE: www.sirbarber.gr

entechnon.gr

ΕνΤεχνων Πολυχώρος Τέχνης

Το Εργαστήρι «Εν Τεχνών», προετοιμάζει και εκπαιδεύει τον σπουδαστή σε γενικές γνώσεις που αφορούν στις διάφορες τεχνικές της Ζωγραφικής με σκοπό να βοηθήσει τους σπουδαστές του να μάθουν μια εικαστική γλώσσα, η οποία θα τους διευκολύνει να εκφραστούν με διάφορα υλικά και Τεχνοτροπίες, ανάλογα το επίπεδο τους.

WEBSITE: www.entechnon.gr

asanser.art

Asanser – The Art Of Safe Lifting

Ασφαλείς μετακινήσεις και λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον ανελκυστήρα σας, το Asanser.Art διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση σε κάθε αίτημα που έχετε, είτε αυτό αφορά νέους ανελκυστήρες είτε συντήρηση και αναβάθμιση παλαιότερων ανελκυστήρων.

WEBSITE: www.asanser.art

adamdrive.gr

Σχολή Οδηγών Γιάννης Αδάμ – Let’s Drive in Safety

Η Σχολή Οδηγών Αδάμ Γιάννης, προσφέρει ουσιαστική εκπαίδευση σε νέους οδηγούς, τόσο σε οδηγικές δεξιότητες όσο και σε συμπεριφορικές στάσεις απέναντι σε αυτό που αποκαλούμε ασφαλή οδήγηση.

WEBSITE: www.adamdrive.gr

adaminsurance.gr

Adam Insurance – Insurance for Life!

Ανταποκρινόμενοι δυναμικά στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένη, αλλά προσιτή ασφάλιση, προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές προσφορές για ασφαλιστικά προγράμματα.

WEBSITE: www.adaminsurance.gr

livaswedding.gr

Livas Wedding

Η αγάπη για την γυναίκα και την φινέτσα έγινε όραμα και με εκλεκτό στυλ, ξεχωριστή φαντασία και άψογη εξυπηρέτηση ντύνουμε τις νύφες στην πιο όμορφη και σπουδαιότερη στιγμή της ζωής τους.

WEBSITE: www.livaswedding.gr

snailandcoffee.gr

Snail and Coffee

Ένα concept που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και χαλάρωσης, μέσα σε ένα μοντέρνο και υψηλής αισθητικής χώρο, συνδυάζοντας premium υπηρεσίες ομορφιάς με τη δυνατότητα απόλαυσης μοναδικών γεύσεων καφέ και άλλων είδων, κατάλληλα ακόμα και για vegan.

WEBSITE: www.snailandcoffee.gr

sbtcourier.com

SBT Courier

Μεταφορά διαγνωστικών βιολογικών δειγμάτων στο παγκόσμιο τοπίο με προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον εκάστοτε πελάτη, πραγματοποιώντας γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των δειγμάτων στον τόπο προορισμού.

WEBSITE: www.sbtcourier.com

santoriniroundtour.com

Santorini Round Tour

Σύγχρονα λεωφορεία για ξεναγήσεις στα πιο όμορφα τοπία της Σαντορίνης, σε κορυφαίους προορισμούς και εκδρομές κρασιού στα πιο σημαντικά οινοποιεία, ώστε να ζήσετε στο έπακρο τα μυστικά του νησιού και την παράδοση που κρύβεται από κάτω.

WEBSITE: www.santoriniroundtour.com

pandaplast.gr

Pandaplast

Παραγωγή σάκων απορριμμάτων και film συσκευασίας με στόχο την αξιόπιστη και οικονομική λύση για τους συνεργάτες μας.

WEBSITE: www.pandaplast.gr

kosmos marini.edu .gr

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Διά Βίου Μάθησης KOSMOS – Μάγδα Μαρίνη

Υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στις ξένες γλώσσες, για τα παιδιά της Αίγινας, χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία ως μέρος της μεθοδολογίας για την αποτελεσματικότερη εκμάθηση των ξένων γλωσσών.

WEBSITE: www.marini.edu.gr

lawpap.gr

Law Pap

Δικηγορικό γραφείο Κ. Παπακωνσταντίνου & Συνεργατών. Ο επαγγελματισμός και η μεθοδικότητα, η υψηλή επιστημονική κατάρτιση και η ανελλιπής ενημέρωση στα νέα γνωστικά αντικείμενα της νομικής επιστήμης, εγγυώνται την ικανότητα χειρισμού κρίσιμων υποθέσεων και ένα σύγχρονο μοντέλο πελατειακής υποστήριξης.

WEBSITE: www.lawpap.gr

lainasmeat.gr

Lainas Meat

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, η επιλογή κρεάτων γίνεται από τις καλύτερες φάρμες της Ελλάδας και του εξωτερικού και, εκτός από τα διάφορα είδη κρέατος, προσφέρει κρεατοσκευάσματα, όλα χειροποίητα από την ομάδα του κρεοπωλείου.

WEBSITE: www.lainasmeat.gr

kritesneasionias.gr

Σύλλογος Κρητών Νέας Ιωνίας

Σκοπός του Συλλόγου ήταν πάντοτε και παραμένει η διατήρηση των παραδόσεων, των ηθών και εθίμων της Κρήτης, η διάδοση της κρητικής μουσικής, καθώς και των τραγουδιών και χορών της.

WEBSITE: www.kritesneasionias.gr

katerinagamos.gr

Νυφικά Κατερίνα Λίβα

Τα νυφικά Κατερίνα Λίβα με τον άριστο σχεδιασμό τους και την ποιότητα υφασμάτων θα κάνουν τις μέλλουσες νύφες να νοιώσουν πριγκίπισσες.

WEBSITE: www.katerinagamos.gr

gemacd dvd.gr

Gema CD-DVD

Κατασκευή κασετών Audio και Video, ειδικεύεται στην παραγωγή CD/ CD-ROM / DVD/ DVD-ROM και Minidisc και παράλληλα επιχειρεί στον κλάδο ψηφιακής εκτύπωσης πολυεστερικού υφάσματος για μόδα και διαφήμιση.

WEBSITE: www.gemacd-dvd.gr

fr sin.gr

Συν Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

Ξεκινώντας από τη βασική αρχή ότι η ειλικρινής και αρμονική συνεργασία μαθητή – φροντιστηρίου – οικογένειας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία, τα Φροντιστήρια συν με αξιοπιστία, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, προγραμματισμό και ολοκληρωμένο σύστημα προετοιμασίας στηρίζουν ολόπλευρα τον υποψήφιο από την αρχή μέχρι το τέλος της προσπάθειάς του.

WEBSITE: www.fr-sin.gr

epestcontrol.gr

Epestcontrol

Γεωπονικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρείες και πιο συγκεκριμένα εξειδικευμένες υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολυμάνσεις σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και αποθήκες.

WEBSITE: www.epestcontrol.gr

compassclean.gr

Compass Clean

Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε τομέα.

WEBSITE: www.compassclean.gr

chromotex.gr

Chromotex

Ψηφιακή εκτύπωση υφασμάτων με κύρια σύνθεσή τους τις πολυεστερικές ίνες σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80%.

WEBSITE: www.chromotex.gr

arjitech.gr

Arjitech – Hardware – Software – Internet

Εταιρεία που μιλάει απλά προσφέροντας ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις σε hardware, software & internet. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας αποτελούν την βάση της συνεχούς μας προσπάθειας για βελτίωση και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας.

WEBSITE: www.arjitech.gr

acropolis1.gr

Σχολή Οδηγών Acropolis1

Η Σχολή Οδηγών “Acropolis 1” με εκπαιδευτή οδηγών τον Νίκο Μπριλή προσφέρει με σεβασμό και επαγγελματισμό όλες εκείνες τις υπηρεσίες για τη σωστή εκπαίδευση των νέων οδηγών, αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, φορτηγού και λεωφορείου.

WEBSITE: www.acropolis1.gr

Συμβουλευτική Επιχειρήσεων & Εργαλεία Marketing Που Φέρνουν Αποτέλεσμα!

Από το 2011, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να επιλύσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στη σύγχρονη αγορά.