fbpx

Στρατηγικη στα Social Media & Facebook Ads

ΤαSocial Media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Ο τρόπος που μια εταιρεία προσέγγιζε το κοινό της έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, με την είσοδο των κοινωνικών δικτύων.  Από την απλή μετάδοση πληροφορίας, έχουμε περάσει στην αμφίδρομη σχέση επιχείρησης – πελάτη.

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Twitter, το Linkedln, το YouTube κ.α., δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να έρθουν πιο κοντά με τους υφιστάμενους αλλά και με τους δυνητικούς πελάτες τους, χτίζοντας μια δυνατή σχέση, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην ικανότητα της επιχείρησης να αφουγκράζεται.

Η Sider group of services σας βοηθά να αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική παρουσία στα Social Media, βάζοντας συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους.

Ανάθεση διαχείρισης των Social Media από την Sider group of services

Η συνεργασία μας στα Social Media περιλαμβάνει:

 • Προβολη στα Social Media

  Σχεδιασμός στρατηγικού πλάνου προβολής στα Social Media και ορισμός συγκεκριμένων στόχων.

 • Δημιουργια Επαγγελματικων Σελιδων

  Δημιουργία επαγγελματικών σελίδων στο Facebook και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα που έχουμε αποφασίσει, βάσει του στρατηγικού πλάνου.

 • Διαχειριση & Αναπτυξη Περιεχομενου

  Διαμόρφωση και ενσωμάτωση της κατάλληλης θεματολογίας στο εκάστοτε κοινωνικό δίκτυο, σύμφωνα με το προφίλ του target group στο οποίο απευθύνεστε και ανάπτυξη περιεχομένου, ανάλογο με τους στόχους σας.

 • Διαφημιστικες Καμπανιες στο Facebook

  Σχεδιαμός και υλοποίηση διαφημίσεων στο Facebook, με σκοπό την προώθηση του Brand σας, την αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας και την αύξηση των πωλήσεών σας.

 • Ελεγχος Επιτευξης Στοχων

  Οι διάφορες ενέργειες ελέγχονται με συγκεκριμένους δείκτες, σχετικά με την απόδοση τους.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Social Media:

 • Αύξηση των πωλήσεων, μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες call to action.
 • Αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας.
 • Αύξηση του Brand Awareness.
 • Διεξαγωγή ερευνών για την εισαγωγή νέων προϊόντων/υπηρεσιών.
 • Ενημέρωση των χρηστών, που έχουν κάνει Like στη σελίδα σας, για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, events, διαγωνισμούς κ.α.
 • Αλληλεπίδραση με τους χρήστες (feedback πελατών, σχόλια δυνητικών πελατών κ.α.).

Σημαντικό πλεονέκτημα της διαφήμισης στο Facebook, όπως και στο Google Adwords, είναι ότι το budget που δαπανείται καθορίζεται αποκλειστικά από εσάς. Μπορείτε να διαφημιστείτε με 50 ευρώ αλλά και με 500 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσα διαθέτετε και με το πόσα αξίζει να επενδύσετε. Η πληρωμή στο Facebook γίνεται κάθε φορά που κάποιος πατάει πάνω στη διαφήμιση σας.

Το Budget το καθορίζετε εσείς, ανάλογα με τις δυνατότητές σας, αλλά και με δική μας καθοδήγηση, προκειμένου να έχει αποτελέσματα η διαφήμισή σας.

Η συνεργασία μας είναι σε μηνιαία βάση και ανανεώνεται αυτόματα, εκτός και αν μας ζητήσετε να διακόψουμε. Η προτεινόμενη ελάχιστη συνεργασία που προτείνουμε είναι οι 3 μήνες.

Η αμοιβή του γραφείου για τον πρώτο μήνα είναι 200 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει το στήσιμο του διαφημιστικού σας λογαριασμού στο Facebook και την σύνδεση της Ιστοσελίδας σας με το Pixel του Facebook για την παρακολούθηση κοινών, την δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών, ομάδων διαφήμισης και εκτέλεση.

Η μετέποιτα παρακολούθηση και διαχείριση του διαφημιστικού λογαριασμού, κοστολογείται 120 ευρώ (πλέον φ.π.α.) για διαφημιστικό budget έως και 500 ευρώ μηνιαίως. Η αμοιβή του γραφείου αυξάνεται κατά 20% επί του επιπλέον διαφημιστικού budget πέραν των 500 ευρώ.

Χρεώνουμε, σε μηνιαία βάση ένα επιπλέον σταθερό κόστος για την ανάπτυξη περιεχομένου.

First Business Step Pack!

Ολοκληρωμένα Πακέτα Ανάπτυξης Για την Επιχείρησή σας!

Το “First Business Step Pack” (F.B.S. Pack), είναι μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε νέο ή υφιστάμενο επιχειρηματία που θέλει να αναπτύξει την επιχείρησή του με σύγχρονα εργαλεία marketing και την σωστή συμβουλευτική καθοδήγηση σε τομείς όπως management, marketing strategy, επικοινωνία, internet και άλλα.

Όλα αυτά έρχονται σε ένα πακέτο υπηρεσιών συμβουλευτικής και εργαλείων marketing, το F.B.S. Pack, σε προσιτή τιμή.

Δείτε ενδεικτικά έργα μας:

Ζητήστε μας προσφορά!

4 + 1 = ?